Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisztítószer forgalmazók képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Tisztítószer forgalmazók - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Tisztítószer forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 28 db
 Italclean System Kft.

Italclean System Kft.

Kínálatunk gyártók szerint TTs takarítóeszközök NETTUNO kéz és bőrvédelem, FACCO súrolópadek, DIAVOLINA BIO bio termékek DIAVOLINA FUOCO kandalló kiegészítő termékek,DIANEX törlőkendők ,SZENNYFOGÓ rendszerek,DOLPHIN medencetisztítók,VAMA kéz és hajszárítók,IPARI bőrvédelem, bőrápolás,Szemeteszsákok,WEPA higiéniai papírok,BISON tisztítószerek

Alphadent - higiéniai termékek

Alphadent - higiéniai termékek

Az Alphadent higiénia webáruház kínálatában többféle termék közül válogathat, legyen az kéztörlő adagoló, kozmetikai kendő, toalettpapír adagoló, szemeteszsák, szappan adagoló, fertőtlenítő tisztítószer, szalvéta adagoló, ipari törlőpapír, kézszárító, vagy légfrissítő. Széles termékválasztékot találhat a Lucart, Wepa, Losdi, Vialli, Celtex, Fato, Vama termékeiből. Rendeljen takarítóeszközök, Celtex papírtermék, kéztörlő papír és egyéb higiéniai termékeink közül háztartási, vagy közületi célra!

Clean - Tech Higiénia

Clean - Tech Higiénia

Miért a CLEAN-TECH HIGIÉNIA? - 15 év szakmai tapasztalat, - gyors és rugalmas szállítás, - kiváló minőségű termékek, - reális árak, - segítőkész csapat, - kiváló ár/érték arány, - termékeink a HACCP rendszer követelményeinek megfelelnek, - termékeink rendelkeznek a szükséges szakhatósági engedélyekkel, - termékeink optimális bőr- és környezetkímélő hatásúak.

Clean Center Kft.

Clean Center Kft.

Clean Center - Online Higiéniai Webáruház

Clean-Fix Trade Kft.

Clean-Fix Trade Kft.

Miután a Clean-Fix Trade Kft. hosszú évek óta a közszolgálati szektor szállítója, folyamatosan dolgozott azon, hogy a tisztítási termékek és berendezések olyan palettáját fejlessze ki, amely eleget tesz a más üzleti területektől gyakran eltérő közbeszerzési technikák által igényelt szerződéses és szerződésen kívüli specifikációknak. Higiéniai rendszereinket úgy fejlesztettük ki, hogy segítse vevőinket a költséghatékonyság és magasabb színvonal elérésére irányuló követelményeik kielégítésében, miközben eleget tesz a környezettudatosság, egészség és biztonság elvárásainak is.

CWS-Boco - Higiéniai termékek

CWS-Boco - Higiéniai termékek

Munkaruházat, mosdóhigiénia, lábtörlők, személyi védelmi felszerelés a CWS )) boco-tól. Megoldást nyújtunk a munkaruházat, a mosdóhigiénia, és a padlóvédelem terén. Európaszerte 17 országban képviseltetjük magunkat saját telephellyel, és 2007 óta már Kína felé is terjeszkedünk, szolgáltatásunk színvonalának növelése érdekében.

Euró-Higiénia Kft.

Euró-Higiénia Kft.

A minőségi penészmentesítő, levegőfertőtlenítő, graffiti eltávolító szerek forgalmazója.

Evans tisztítószer forgalmazás

Evans tisztítószer forgalmazás

Fő beszállítónk az angol EVANS VANODINE cég, mely a minőségbiztosítás és a környezetbarát tisztítószerek biztos védjegye. Beszállítónk által gyártott összes termék átesik egy speciális vizsgálaton, mely biztosítja, hogy a termékben felhasznált felületaktív anyagok megfelelenek a hatályos EU szabályoknak. Az általános higiéniai választék mellett - mely a szállodák, iskolák, éttermek és a nagykonyhák részére kínál teljes körű megoldást - felkészültünk több szakma speciálisabb igényeinek kielégítésre is.

Hirdetés
Flóra Higiénia

Flóra Higiénia

A Flóra Higiénia Kft mint Clean Center márkaképviselő tevékenykedik működési területén. A magyar tulajdonú Clean Center Kft termékei rendelkeznek a forgalmazáshoz szükséges engedélyekkel,és biztonsági adatlapokkal. A H.A.C.C.P. előírásnak megfelelő termékválasztékból kiválaszthatóak, az alacsonyabb és magasabb árfekvésű termékek, az igényeknek megfelelően. A tetszetős színű, és különleges ergonómiai formájú flakonokban a legmodernebb igényeket szem előtt tartó készítmények találhatóak, melyek gyorsan hatékonyan bánnak el a szennyeződéssel és baktériumokkal.

Gastro Higienia Kft.

Gastro Higienia Kft.

papírárú,törlokendok,HACCP vegyszerek,szalvéták,hajtogatott papírtörlok, sportszerek, Gastrohigiánia Kft., Gastro Sport Consulting,

Gasztro vegyszerek

Gasztro vegyszerek

Vegyszerek a vendéglátó egység tisztán tartására. Személy higiénia, konyha higiénia, létesítmény higiénia. Célunk a vendéglátó egységek teljes körű kiszolgálása a vegyszerek területén. Az általunk kínált termékek többségét Magyarországon gyártják, így biztosítva a termékpaletta versenyképességét és egyúttal kiváló minőségét.

Grosco Kft.

Grosco Kft.

A Grosco Kft. professzionális szintű megoldásokat kínál a számítástechnikai, banktechnikai illetve irodatechnikai tisztítási feladatokra, beleértve extrém eseteket is, mint például a graffiti eltávolítása a bankautomatákról, illetve a nyomtatók gumigörgőinek felületregenerálása. A speciális tisztítófolyadékok teljes mértékben környezetbarátok és az egészségre ártalmatlanok. Tisztítóhatásuk lényegesen jobb, tartósabb, kíméletesebb mint az alkoholé illetve más agresszív tisztítószereké. Az antibakteriális és antisztatikus hatást a megtisztított felületek 6-8 hétig megőrzik. A tisztítófolyadékok nem okoznak zárlatot, kifejezetten a mikroelektronikai, illetve finommechanikai berendezések tisztítására lettek kifejlesztve.

HigiShop - Higiéniai Webáruház

HigiShop - Higiéniai Webáruház

Webáruházunk azzal az elvvel indult, hogy érdeklődőinknek időt és pénzt spórolva jó árakon kínáljunk olyan termékeket, amelyekre szükség lehet a közületi, ipari, HoReCa vagy háztartási területeken. Otthonról vagy akár mobileszközről is elérhető webshopunkban ipari és és kéztörlőpapírokat, wc papírokat, szalvétákat is megtalálhat az egyéb egészségügyi papírok mellett. Ablaktisztító szerek, vízkőoldók, bútorápolók vagy akár fertőtlenítőszerek mellett folyékony szappanok és hozzá adagolók széles választéka. Takarítóeszköz kínálatunk is több, mint 500 termékből áll és folyamatosan bővül. Országosan szállítunk kedvező szállítási díjakkal.

HoRob Kft.

HoRob Kft.

takarítógépek, tisztítószerek, professzionális takarítástechnológia

Hunett

Hunett

Tisztító és takarítószerek kis és nagykereskedelme.

Hygishop.hu

Hygishop.hu

Hygishop.hu - HACCP, Tork, Személyhigiénia, Épülethigiénia, Konyhahigiénia, Szennyfogók, Quick Fix

Tuti menü