Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarító eszközök képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Takarító eszközök - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Takarító eszközök
Keresés
Találatok száma - 26 db
A Tiszta Ügy

A Tiszta Ügy

Takarítógép, magasnyomású mosó, sterimob,gőzborotva...mindegy hogy hívja,mindegy ki gyártja nálunk megtalálja! Ipari tisztítástechnológiai gépek és eszközök forgalmazása,országos kiszállítással! Kültéri párásító rendszerek tervezése és kivitelezése a teraszhűtéstől az istállóhűtésig! Nagynyomású mosók,takarítógépek,porszívók,kéztisztít ók,vegyszerek,padlótisztítók széles választéka. Kérjen árajánlatot,lehet hogy olcsóbbak vagyunk mint gondolja! www.tisztaugy.hu 06-70-520-3817 makai@tisztaugy.hu

Beam központi porszívó gépek

Beam központi porszívó gépek

Központi porszívó rendszerek bemutatása! A központi porszívó rendszereket több féle képpen helyezhetjük el, a falba sülyesztve vagy esetleg a szerelő betonba elhelyezve. Érdemes az építkezés menete között elhelyezni. A csövezés értéke 60.000.- forint körül lehet. A későbbi kalakaítása a központi porszívó rendszernek sokkal költségesebb, ha nincs előkészítve. A központi porszívó rendszert telepíthetik okleveles porszívó telepítő cégek vagy mostanság egyre jobban elterjedő, hogy a gépészetet szerelő szakemberek is megcsinálják. Az ügyes kezű embereknek szívvel ajánlom a saját kezű kivítelezést is, miután egy szakemberrel a részleteket megbeszéli. Olyan mint a LEGO csak össze kell tenni. Központi porszívó árlistáinkat itt megtalálja. http://xn--ntzk-4qacb.hu/ arlistak/dokumentaciok/arlistak/kategoria -megtekintese.html

Crossvac Központi Porszívók

Crossvac Központi Porszívók

Központi porszívók, központi porszívó rendszerek forgalmazása. Termékünk , amely megszűri és a lakáson kívüli légtérbe bocsátja a beszívott levegőt, javítja a lakás levegőminőségét és ezért nagyon fontos szerepet játszik cégünk az Egészséges Otthon koncepciójában. Gazdaságos központi porszívó rendszer.

Karcher porszívók otthoni és ipari használatra is!

Karcher porszívók otthoni és ipari használatra is!

Akár otthoni, akár ipari felhasználásról van szó, a legmagasabb minőséget a Karcher jelenti. Bármilyen szennyeződéssel kerül szembe, egy melegvizes magasnyomású mosó eltüntetni. A lakásban mindig jó szolgálatot tehet egy száraz nedves porszívó, a ház körül pedig egy nagynyomású mosó segít megszabadulni a piszoktól. De a Karcher ennél jóval többet kínál. Széles választékunkban böngészve megismerheti a legmodernebb tisztítóeszközöket, amelyeket akció keretében most még olcsóbban vásárolhat meg. Nézzen be hozzánk!

Karcher porszívók, takarítógépek forgalmazása

Karcher porszívók, takarítógépek forgalmazása

Kapcsolja be a profikat! A KARCHER cég, amely világszerte első a magasnyomású tisztítás területén, villámgyorsan tiszta eredményről gondoskodik a háztartásban is rendkívül kényelmes porszívóival, erőteljes gőztisztítóival, időtakarékos vasalóállomásaival és még sok mással. Bízza magát a nappaliban, a fürdőszobában és a konyhában is az eredeti gépek tisztítóerejére. Folyamatos akciók, gyári tartozékok, kiegészítők!

Karcheráruház

Karcheráruház

A karcheraruhaz auditált E-commerce partner! A Kärcher minőség és technológia tekintetében világszerte vezető szerepet tölt be a tisztítási rendszerek, takarítóberendezések és szolgáltatás területén, mind a szabadidőben, háztartási, kisipari és nagyipari felhasználásban. A Kärcher komplett megoldásokat kínál számos tiszítási feladat megoldásához. Egyaránt kínál termékeket az ipari és a magánfelhasználók részére. A Kärcher termékek nemcsak barkácsáruházakban, szakkereskedőknél, hypermarketekben vásárolhatók meg, hanem interneten keresztül is, kényelmesen.

Központi porszívók

Központi porszívók

A központi porszívó használata határozottan kevésbé bonyolult és kellemesebb, tökéletesen higiénikus, mialatt kiszolgálja mindazon funkciókat, amelyeket a szokványos porszívók. A Sistem Air Európa piacvezető központi porszívógyártója, a piaci igények folyamatos követésével igyekszik a leginkább eleget tenni a felhasználói elképzeléseknek. A központi porszívók rendkívül széles választékával várja ügyfeleit, de bármely termék esetén törekszik a lehető legnagyobb energia megtakarításra, és a megfelelő ár/érték arány fenntartására. Az összes porszívó berendezéshez legalább 2 év garanciát ad. A Sistem Air fontosnak tartja az innovációt, és fontosnak tartja a szoros kapcsolatot a kivitelezőkkel, azért, hogy magas minőséget biztosítson termékeinek.

Magic Silver Mikrokendő

Magic Silver Mikrokendő

Mikroszálas törlőkendő ezüstszállal - Forradalmian új technológiát kínálunk, melyet cégünk vezet be a mikroszálas takarításban! Ezüstszállal kevert mikroszálakat alkalmazunk, amellyel nemcsak a vegyszermentes takarítást valósíthatjuk meg, hanem az antibakteriális hatást is. A vegyszer nélküli tisztítással védi egészségét, környezetét!

Hirdetés
Munkaruházati webáruház

Munkaruházati webáruház

Az M3 ROAD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1994-ben alakult. Tűz- és munkavédelmi eszközök kereskedelmével, kapcsolódó szolgáltatásokkal és munkaruházati termékek gyártásával foglalkozik. Termékeink közvetlenül az importőröktől származnak, így a kimagasló forgalomnak köszönhetően folyamatos akciókkal, alacsony árakkal szolgálhatjuk vásárlóink érdekeit. Néhány jelentős gyártónk: Lux OpticaL, JSP, Peltor, 3M, Parade, Lemaitre, Earline, Tidy Professional, Top-Lock, Eurotechnique, Sup Air Style. Vállaljuk tűzvédelmi szabályzatok, felülvizsgálatok elkészítését, megtartását. Forgalmazzuk a modern kor követelményeinek megfelelő tűzvédelmi eszközöket, tűzoltó készülékeket, tűzcsapszerelvényeket, szekrényeiket. Jelentős kedvezményekkel várjuk az ország valamennyi településéről a felhasználókat, de még a tűzvédelmi szakembereket is, hiszen tőlünk importőri áron vásárolhatnak. Példaként néhány márka: AWG, VICTORIA,ROTECH, KODRETTA, Maxima.

Nagy teljesítményű gőztisztítók

Nagy teljesítményű gőztisztítók

Mindenki számára létezik tökéletes háztartási kisgép, kínálatunkban sorjáznak az ajándék ötletek. Tévhit, hogy a háztartási gépekkel csak nőknek okozhat örömet. Egy elektromos grill, egy robot porszívó vagy a kiváló sörkorcsolyát gyártó popcorn készítő hamar belopja magát a férfiak szívébe is. Természetesen a főként nők körében népszerű ajándékok is megtalálhatóak kínálatunkban, mint a gyümölcsprés vagy az otthoni fagylaltkészítő. Választékunkban számtalan egyéb kisgép közül is választhat. Nézzen körül nálunk!

Nilfiskshop - porszívók, takarítógépek

Nilfiskshop - porszívók, takarítógépek

Professzionális termékek és termékfejlesztés Nilfisk-Advance fő termékei a professzionális porszívók, a padlótisztítók, a seprőgépek, és a magasnyomású mosók. A termékfejlesztés első helyre sorolt tevékenységük. Berendezéseik masszívak, erősek, megbízhatóak és ezen felül rendkívül energiatakarékosak. Folyamatos akciók, válaszd a minőséget!

Nortek Kft.

Nortek Kft.

Az oldal elsősorban a 3M? szennyfogó szőnyegek forgalmazásával, és telepítésével kapcsolatos információkat tartalmaz, továbbá egyéb szennyfogó szőnyegek, mint uszodai, tisztatéri, ergonómiai szőnyegek, valamint konyhahigiéniai termékekkel kapcsolatos információkat, és terméklistákat, és részletesen foglalkozik csúszásgátló termékekkel is.

Polti - Olasz gőztisztító gépek és gőzállomásos vasalók

Polti - Olasz gőztisztító gépek és gőzállomásos vasalók

Vegyszerek ideje lejárt! Polti gőztisztító gépei és tisztítószerei kíméletlen erővel pusztítják el a szennyeződéseket és kórokozókat. Európa számos országában a Polti vezető szerepet tölt be a háztartási elektromos gőz készülékek piacán. A minőségi gőztisztító készülékek ismérvei a korlátlan működés, a speciális kazán, a biztonsági záró sapka, a No-Volt rendszer, és a gőzszabályozás. Ezen ismérveket figyelembe véve a polti készülékek maradéktalanul biztosítják az egy vízfeltöltéssel való hosszú és folyamatos működést. A kazán anyaga rozsdamentes acél, vagy speciális nagy nyomás-ellenállású alumínium ötvözet, melyen nehezen tapad meg a vízkő, és amely rendkívül időtálló. A többszintű biztonsági rendszer még nagy nyomás mellett is biztosítja a megfelelő gőzmennyiséget.

Porszívó választék az LG-nél

Porszívó választék az LG-nél

Mit keres? Egy kifogástalanul szuperáló porszívó elégedetté tenné ön? Még szerencse, hogy az LG kínálatában csak ténylegesen minőségi porszívó felhozatal található! Böngészgessen kedvére az LG porszívó választékából kényelmesen, otthonról, a http://lg.com segítségével! Egy kis olvasgatással Ön is csak nyerhet!

Porzsák Bolt - Webshop

Porzsák Bolt - Webshop

Vásároljon porzsákot egyszerűen és olcsón, webáruházunkon keresztül! Válassza ki porszívója típusát, és máris kilistázzuk az azzal kompatibilis porzsákokat és kiegészítőket, melyeket pár kattintással meg is rendelhet. Nálunk a porszívózás összes hozzávalóját megvásárolhatja. Háztartási és ipari porszívókat mindennemű kiegészítőjükkel, mint a hepaszűrőket, mikro- és motorszűrőket, porszívó fejeket és csöveket s illatosítókat egyaránt. Weboldalunkon számos hasznos információt és cikket olvashat a porszívózás világból, melyek segíthetnek az Önnek legmegfelelőbb és legkorszerűbb termékek kiválasztásban. Látogassa meg oldalunkat további részletekért!

Porzsák webáruház

Porzsák webáruház

Ha Ön allergiás vagy van allergiás családtagja, és szeretne pormentes lakásban élni, akkor látogasson el Magyarország legnagyobb porzsákokat forgalmazó webáruházába. Vásároljon pormentes lakást 2000 forint alatt! Látogasson el Magyarország legnagyobb porzsákokat forgalmazó webáruházába, ahol több, mint 10000 porszívó típushoz talál porzsákot. Kínálatunkban megtalál még számos tartozékot, kiegészítőt is, melyek nem csak a porszívózást, de a mindennapokat is könnyebbé teszik. Kellemes vásárlást, és pormentes napot kívánunk!

Tuti menü