Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarító cégek képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Takarító cégek - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Takarító cégek
Keresés
Találatok száma - 53 db
A legjobb takarítócégek egyhelyen

A legjobb takarítócégek egyhelyen

Cégvezetőként fontos, hogy minden feladatra megtaláljuk a legmegfelelőbb szakembert, ez a hatékony munka kulcsa. Miért lenne ez más a takarítás terén. Sok cég életében okoz gondot a napi szintű takarítás megszervezése, az amúgy is túlterhelt kollégák a munkaidő végén már nem szívesen és általában nem is a megfelelő minőségben végzik el a feladatot. Erre általában a megfelelő megoldást a takarítócégek alkalmazása jelenti. Hosszútávon mindenképpen megéri szakemberre bízni ezt a feladatot. A takarító cégek amellett, hogy elvégzik a munkát általában rendelkeznek a megfelelő személyzettel annak megszervezésére, ellenőrzésére, figyelemmel kísérik és javaslatot tesznek egyes időszakos feladatok vagy éppen karbantartási feladatok elvégzésére, ami több szempontból is hatékonyan segíti a cég és a vezetők munkáját. Ezen az oldalon ahhoz talál segítséget, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatót.

Békéscsaba - Csabaclean Bt.

Békéscsaba - Csabaclean Bt.

A mai világban egy cég akkor profi, ha tökéletesen felkészült a feladatok ellátására és folyamatosan fejleszti tudását, tanul a hibáiból és a munkavállalóinak továbbadja értékes tapasztalatait. A cégprofilunkat úgy alakítottuk ki, hogy szorosan összekapcsolódjanak a tevékenységeink. Amennyiben bármilyen kérdése van, illetve szeretne egy árajánlatot kérni, kérem keressen meg minket!

Budapest - Ablak Lux Kft.

Budapest - Ablak Lux Kft.

Prémium takarítás Budapesten. Legjobb áron ultra tisztaság! Vállaljuk lakások, házak, ipari ingatlanok tisztán tartását, rendszeres vagy akár alkalmi takarítását. Tevékenységi körünkbe tartozik még rendelők, irodák antibakteriális fertőtlenítése, takarítása is. Ne feledje! Egy tiszta irodában sokkal szívesebben dolgoznak a kollégák is. Ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek. Hívjon minket bizalommal. Bármilyen kérdése, észrevétele lenne, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot, e-mailben ,vagy telefonon biztosítunk ingyenes visszahívást.

Budapest - ANZO Takarító Bt.- Társasház takarítás

Budapest - ANZO Takarító Bt.- Társasház takarítás

Minőségi társasház takarítás? Bennünk megbízhat! Takarító vállalkozásunk fő profilja a társasházak takarítása, Budapesten és vonzáskörzetében. Mi hosszú távra tervezünk! Ennek tudatában csak lelkiismeretes munkával, képzett takarító személyzettel, minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel lehet, a társasházak takarítási tevékenységét szakszerűen elvégezni.

Budapest - Benusz Kft

Budapest - Benusz Kft

A Benusz Kft. munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cég. 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy komplex minőségi szolgáltatást biztosítson cégeknek, főként szállodáknak és irodáknak, irodaházaknak olyan üzemeltetési területeken, úgymint személyzet biztosítása, takarítás, kertépítés és gondozás, magas épületeken alpinista technológiát igénylő feladatok elvégzése, amelyekkel maguk a társaságok közvetlenül nem kívánnak foglalkozni, hanem hatékonyságuk megőrzésének vagy javításának érdekében célszerűbbnek látják azokat külső vállalkozástól szolgáltatás formájában igénybe venni.

Budapest - BuildingCleaner

Budapest - BuildingCleaner

A BuildingCleaner.hu a jelenleg ismert legrugalmasabb takarítócég Budapesten. Mi alkalmazkodunk a megrendelőhöz mindenben. Kis és nagytakarítások, ablak- és szőnyegtisztítás igény szerint. Az egyszeri nagytakarítást 50% kedvezménnyel vállaljuk, a rendszeres takarítás esetében egy hónap ingyenes! Érdemes kipróbálni a kedvezményes árakon!

Budapest - Elite 2002 Bt.

Budapest - Elite 2002 Bt.

Cégünk 2002-ben alakult, s Budapest és vonzáskörzetét helyezte a fókuszába. Célunk mindig is a megrendelői igények maximális szem előtt tartása, s emellett nagy hangsúlyt fektetünk az Európai Uniós szabályok betartására. A cég vezetősége nagyfokú tapasztalattal rendelkezik, melyet ebben az ipari szegmensben eltöltött hosszú évek tapasztalatának köszönhet. Ezt a tudást igyekszünk átadni folyamatosan kollégáinknak, mely a módszeres napi takarítástól a takarítási technológiák megfelelő alkalmazásáig terjed. Egyik legnagyobb partnerünk már több mint 7 éve a Brokernet Holding Zrt. akinek hosszú távú megelégedettsége igazolja munkánk minőségét. Cégünk főbb szolgáltatási területei: napi irodatakarítás, rendszeres ellenőrzéssel, nagytakarítás, mely kellően szervezett és átgondolt, kárpit és száraz szőnyegtisztítás, ablaktisztítás, ( akár alpintechnikával is ), mélygarázs tisztítás (beton, epoxy gyanta felületek), különböző padlóburkolatok tisztítása, impregnálása, polírozása.

Budapest - FORT Kft.

Budapest - FORT Kft.

Professzionális felülettisztítási szolgáltatás, felülettisztítási rendszerek értékesítése, tisztítószerek és eszközök forgalmazása. Tisztítási szolgáltatásaink az alábbi területekre terjednek ki: álmennyezet tisztítás és felújítás, homlokzattisztítás, ablaktisztítás, hajómosás, hajótisztítás, aljzattisztítás és bevonatolás, térkő-térburkolat tisztítás, lábazattisztítás, faltisztítás, szalagfüggöny tisztítás, ipari csarnok és berendezéseinek tisztítása, kárpittisztás, szőnyegtisztítás, konyhák felülettisztítása, graffiti eltávolítás és védelem, műemlék tisztítás-restaurálás, kristály és egyéb csillár tisztítás, vegyszerek és tisztító eszközök forgalmazása.

Budapest - HK Design Kft.

Budapest - HK Design Kft.

A HK Design Kft. több mint 20 éve vállal magánszemélyek, és cégek számára lakás, családi ház, valamint irodatakarítást. Csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Amennyiben nem elégedett a munkánkkal, és azt a takarítást követő első munkanapon jelzi nekünk, vezető munkatársunk személyesen leellenőrzi a panaszokat. Kérésre vagy új munkatársat küld a feladat elvégzésére, amit személyesen felügyel, vagy visszafizeti a takarítás munkadíját a megrendelő részére.

Hirdetés
Budapest - Horvát-Service Bt.

Budapest - Horvát-Service Bt.

Takarítás felsőfokon! Végeztesse az épülettisztítást, korrekt, szakértő és lelkiismeretes takarító céggel! Mi levesszük válláról a takarító eszközök, gépek beszerzésének, karbantartásának és a takarítást végző munkaerő kiválasztásának, betanításának terhét! Több mint tizenöt éves takarításban szerzett tapasztalattal vállaljuk mindennemű takarítási szolgáltatás elvégzését: piperetakarítástól a nagytakarításig.

Budapest - K.Trade Kft.

Budapest - K.Trade Kft.

Kedves látogató, ha szeretne egy munkájára igényes korrekt takarítócéget megbízni ingatlanja takarítására akkor látogasson el weboldalunkra és győződjön meg róla, hogy minket keresett és ránk van szüksége. Oldalunkon megtekintheti szolgáltatásainkat és felveheti velünk a kapcsolatot esetleg árajánlatot kérhet tőlünk a takarítás információit és körülményeit megadva. Ne habozzon keressen minket bátran és kedves ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére. Cégünk vállal irodatakarítást alkalmi vagy rendszeres takarításként nagy tapasztalattal, saját gépeinkkel vállaljuk a szőnyegtisztítástól a kárpittisztításig a legtöbb takarítási munkálatot. Ha ön otthonában szeretne takarítást kérni ebben is nagy tapasztalattal rendelkezünk és kedves kolléganőink nagy tapasztalattal és megbízhatósággal rendelkeznek, így bátran merjük önhöz küldeni.

Budapest - Kvarc Clean Kft.

Budapest - Kvarc Clean Kft.

Irodaházak, irodák, magán lakások, házak és ipari létesítmények teljes körű takarítása GARANCIÁVAL. Amit kínálunk: magas színvonal, kedvező ár, megbízható munkatársak, precíz munkavégzés, folyamatos ellenőrzés, napi kapcsolat. Non-stop ügyelet tartunk fent ügyfeleink részére, a felmerülő kérdések és észrevételek azonnali kezelésére. A weboldalunkon található űrlap segítségével kérhet személyre szabott tájékoztató jellegű árajánlatot. A helyszíni bejárást, a személyes szakmai konzultációt és versenyképes árajánlatának megtételét a K.V.A.R.C. Clean Kft. térítésmentesen vállalja.

Budapest - Multi House Cleaner Kft.

Budapest - Multi House Cleaner Kft.

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy megszabadítsa Önt a takarítás mindennapi tennivalóitól, ezáltal Ön időt és energiát spórolhat meg. Célunk, hogy igényeinek megfelelően biztosítsuk mindazt, amit a tisztaság magában rejt. Legyen szó lakóházak, irodaházak, közületek és nem utolsó sorban magánlakások rendszeres vagy alkalmi takarításáról illetve a hozzá tartozó kertgondozásról.

Budapest - NETFuture Kft

Budapest - NETFuture Kft

Ipari padlószőnyeg, kárpittisztítás tökéletes hatékonysággal és a legkorszerűbb Innoprop szénsavbázisú anyagokkal, melyek használata után a felület 1 óra múlva száraz. Szálláshelyeken matracok ágypor atka, vírus és baktérium mentesítése a Potema technológiával. Saját fejlesztésű termékek forgalmazása: Innoprop Flecken Löscher folttisztító, Innoprop műanyagtisztító, Innoprop penészölő, Innoprop gombaölő, Innoprop szagtalanító párna. Központunk Budapesten van, de az ország egész területén dolgozunk. Megrendelőink elsősorban szállodák, panziók, közösségi szálláshelyek, irodaházak. Szolgáltatásunkat teljes körű garanciával végezzük,felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Budapest - PAMIS Takarító Kft. - irodatakarítás

Budapest - PAMIS Takarító Kft. - irodatakarítás

Irodatakarítás, irodaház takarítás? Ön nincs könnyű helyzetben. Az iroda - irodaház takarításához szeretne találni egy megbízható takarító céget. Önnek melyik a fontos? Szakértelem, innováció, rugalmasság, szakmai elhivatottság, minőségi tisztítószerek és takarító eszközök, munkájukra igényes takarítók, felelősségbiztosítás, környezetbarát tisztítószerek.

Budapest - PAMIS Takarító Kft. - takarítás

Budapest - PAMIS Takarító Kft. - takarítás

A PAMIS Takarító Kft. irodák, épületek, intézmények, társasházak teljeskörű és minőségi, rendszeres és alkalmi takarításával foglalkozik. Takarító vállakozásunk biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószerekkel, valamint modern takarító eszközökkel látja el az iroda, és társasház takarítási tevékenységét Budapesten. A PAMIS Takarító Kft. szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Budapest - Real Clean Kft.

Budapest - Real Clean Kft.

Cégünk vállalja irodaházak, irodák, üdülők és egyéb középületek napi, heti, alkalmi vagy szezonális takarítását. Munkánkat kiváló minőségű Karcher gépekkel és mindig a felületnek és szennyeződésnek megfelelő, speciálisan az adott célra kifejlesztett takarítószerekkel, vagy igény szerint vegyszermentesen,speciális gépekkel végezzük. A REAL-CLEAN Kft. egy családi vállalkozás, a takarítási munkát alkalmazottaink végzik a cégvezetés felügyelete mellett. Nem adjuk ki a megrendeléseket alvállalkozóknak, és nem dolgoztatunk alkalmi munkavállalókkal, így a takarítási munkavégzés minőségéért és a biztonságért 100%-os felelősséget tudunk vállalni. Cégünk teljes körű szolgáltatási felelősségbiztosítással rendelkezik, így bármilyen esetlegesen előforduló kárt biztosítónk rendez a megbízóval. Önt kár nem érheti.

Tuti menü