Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarítási ötletek, tanácsok képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Takarítási ötletek, tanácsok - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Takarítási ötletek, tanácsok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Budapest - Magyar Endre

Budapest - Magyar Endre

Első a biztonság! ? Hogyan fertőtlenítik a dugulás megszüntetése során használt eszközöket? Talán bele sem gondolunk, hogy a dugulás megszüntetése során milyen kockázatok merülhetnek fel. Talán bele sem gondolunk, hogy a dugulás megszüntetése során milyen kockázatok merülhetnek fel. Igaz, hogy amikor a lakást elönti a vécé vagy eldugul a mosogató, akkor azonnal kell cselekedni. Miután a szakemberek megoldották a problémát, az adott helyiségben végezzünk takarítást, azonban ha baj nagyobb területet érintett (pl. elöntötte a vécé a lakást) akkor az egész otthonunk teljes körű fertőtlenítését és nagytakarítását meg kell csinálnunk.

Felületvédelem Nano-technológiával

Felületvédelem Nano-technológiával

Weboldalunkon megismerkedhet a XXI. század egyik legújabb, legjobb és legkényelmesebb szennyeződés megelőző formájával, a NANO felületkezeléssel. Vegyianyagmentesen, könnyedén takaríthat és egyúttal hosszantartó védelmet biztosíthat a szennyeződésekkel szemben. A NANO bevonat kémiailag és mechanikailag rendkivül ellenálló, hatékony karcvédelme mellett víz-, olaj és szennyeződés lepergető hatással segíti az Ön munkáját. Jöjjön és győzödjön meg hatékonyságán.

Forradalmi Macskaalom takarító

Forradalmi Macskaalom takarító

- Könnyen üzembe helyezhető, könnyen használható és könnyen karbantartható - Nem kell érintenie, szagolnia a piszkos macskaalmot - Tiszta macskaalom tálca egész nap - A macskaalom tálca Prémium Blue kristályokkal töltve, a tökéletesen szagmentes otthonért - A macskaalom tálca cseréinek ajánlott ideje: 1 macskánál 20-30 naponta, 2 macskánál 10-15 naponta, 3 vagy annál több macskánál 7-10 naponta

Gőzfutár

Gőzfutár

Ne bajlódjon vele! A takarítást, atka irtást, portalanítást, fertőtlenítést bízza szakemberre! Először speciális száraz tisztítási technológiát alkalmazunk. Ennek köszönhetően a takarítógéppel felszívott por, atka, pollenek, penészgomba és egyéb szennyeződések teljes mértékben a készülékben maradnak. Ezt követően 140 °C -os tiszta gőzzel fertőtlenítjük az előzőleg gondosan portalanított és minden egyéb szennyeződéstől megszabadított területet. A gőz ereje minden ismert kórokozót, baktériumot elpusztít. Hatékony, gyors tisztítás, fertőtlenítés, kedvező árakon. Vegyszer mentes BIO tisztítószerekkel, német technológiával. A lakáson belüli allergének közül a házipor-atka okoz leggyakrabban légúti allergiát. Az atka főleg a matracokban, a kárpitokban és a szőnyegekben található meg. (Egy új matracban négy hónapon belül megtelepszenek). Ha Önnek is poratkák keserítik meg az életét (vagy csak szennyezett az ágy, kanapé, fotel illetve szőnyeg), akkor hívjon bizalommal. Tegye próbára szakértelmem és a megbízható német technológiát!

Háztartásunk kémiája

Háztartásunk kémiája

Az oldal útmutatóul szolgál azoknak, akik szeretnék háztartásuk tisztítását csupán néhány, környezetbarát vegyszerrel megoldani. Megtanulhatjuk belőle, hogy a kémia alapjainak ismerete hogyan segít a mindennapjainkban. Manapság, amikor sokan próbálnak zöldebben élni, elsődleges hogy otthonunk tisztán tartására találjunk olyan módszereket, amelyek nem szennyezik a környezetünket és kímélik a pénztárcánkat is.

NanoProm.hu

NanoProm.hu

Mindennapi életünk láthatatlan jótevői, a nanotermékek most az Ön otthonába is megérkeztek. A nano termékek és a nanotechnológia eladására specializálódunk. Felületvédelmi termékeket, ruházat és cipő impregnálását, beton és falak impregnálását, autókozmetikát, folyékony ablaktörlőket és antibakteriális sportruházatot kínálunk. A Felületvédelemre használt termékek a legújabb nanotechnológiai ismereteket használják fel. Az impregnált felület könnyen tisztíthatóvá válik. A vízálló, tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkező felület nagymértékben csökkenti a gyakori tisztítás szükségletét, a vegyi anyagok használatát. A kezelt felület ellenáll az ultraibolya sugárzásnak, ami hosszú élettartamot biztosít.

Otthonunk.hu - Takarítás egyszerűen

Otthonunk.hu - Takarítás egyszerűen

A takarítás egy olyan feladat, amellyel minden nap szembe kell néznünk, hogy otthonunkban rend uralkodjon és jól érezhessük magunkat a lakásban. Számtalan takarítási tipp van, amelyeket érdemes elolvasni, hiszen ezek alkalmazásával gyorsabban végezhetünk a nehéznek tűnő feladatokkal is. Oldalunkon a legújabb eszközöket is bemutatjuk, amelyek hasznosak lehetnek a takarítás folyamán. Házi praktikákat is olvashatnak kedves olvasóink, igyekszünk bemutatni azokat az egyszerű trükköket, amelyeket már a nagymamáink is használtak a takarítás folyamán. Érdekességek és hasznos tippek egy helyen!

Tisztítás - Takarítás - Higiénia blog

Tisztítás - Takarítás - Higiénia blog

Ötletek, tanácsok, vélemények és élmények. A blog a takarításról, tisztításról, higiéniáról szól, illetve igyekszem tanácsokat, és élményeket megosztani azokkal, akiket ez a téma érdekel.

Hirdetés
Vegyszermentes takarítás

Vegyszermentes takarítás

Nem tűröd meg a baktériumokat az othhonodban? Akkor vagy nyugodt, ha 100%-ig tiszták és bacimentesek a lakásod helyiségei? Az általunk forgalmazott takarításhoz szükséges termékek nem csak kiválóan tisztítanak és fertőtlenítenek, de még vegyszermentesek is, így semmilyen káros hatással sincs arra a személyre, aki a takarítást végzi és még a környezetedet is véded! Kell ennél több? Cikkünk hasznos, praktikus tanácsokat, ötleteket kínál, hogy otthonod mindig tökéletesen tiszta legyen! Érdemes elolvasni cikkünket!

Vegyszermentes Takarítás Blog

Vegyszermentes Takarítás Blog

A blog környezetbarát takarításról és tisztításról szól. Tájékoztatlak a vegyi anyagokat tartalmazó tisztítószerek mérgező hatásairól. Megismerkedhetsz olyan természetes alapú tisztítószerekkel, melyek használatával vegyszermentesen takaríthatod otthonodat. Szeretnék segíteni mindenkinek, aki óvni szeretné családja egészségét, és környezetkímélő megoldásokat keres otthonának tisztántartására.

Tuti menü