Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szőnyegtisztítás képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Szőnyegtisztítás - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Szőnyegtisztítás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bocz Szőnyegtisztító

Bocz Szőnyegtisztító

A Bocz Szőnyegtisztító Budapesten a XVI. kerületben található. Több mint 20 éve kezdtünk el foglalkozni szőnyegtisztítással és azóta is ugyanolya precizitással végezzük szőnyegtisztító feladatainkat. A problémás szőnyeg átvétele történhet az otthonában vagy telephelyünkön, ez a szőnyegtisztítás minőség nem változtatja, de a az Ön kényelmét segíti. Keresse bizalommal a Bocz szőnyegtisztítót.

Budapest - Kovács József

Budapest - Kovács József

Az alapos takarítás elérhető környezetbarát tisztítószerek és vegyszerek használatával is. Mint magánvállalkozó ezt a környezettudatos szolgáltatást végzem én is akár takarítás akár szőnyegtisztítás a feladat. Oldalamon megtalálja az általunk használt vegyszereket és gépeket. Vendégkönyvemből meggyőződhetnek az ügyfeleim elégedettségéről, és Ön is véleményezheti szolgáltatásomat. Keressen meg nem fog csalódni!

Budapest - Szőnyegtisztító Kft.

Budapest - Szőnyegtisztító Kft.

A háztól-házig szállítást és a szőnyegek vállalását nagy gyakorlattal rendelkező szőnyegvállaló-gépkocsivezető munkatársaink megrendelőink igényeihez igazodva végzik. Igyekszünk minden egyedi szállítási időpont igényhez alkalmazkodni. Minden szőnyeget egyedileg vállalunk és jelölünk. Megrendelőinkkel a vállaláskor részletesen egyeztetünk a tisztítási folyamatokat, a várható eredményeket illetően, valamint az esetlegesen felmerülő szőnyegjavítási lehetőségekről is tájékoztatjuk.

Budapest XI. ker - Varázsszőnyeg

Budapest XI. ker - Varázsszőnyeg

Szőnyegtisztítás háztól házig 2 nap alatt

Budapest-Szőnyeg Express Kft.

Budapest-Szőnyeg Express Kft.

Budapesten és környékén vállal szőnyegtisztítást, szegést, vegytisztítást háztól házig szállítással Magyarország legkorszerűbb üzeme. Ha Ön szeretné a szőnyegét üzemünkbe behozni ennek sincs akadálya. Nálunk megnézheti, hogy milyen technológiával dolgozunk. Tudni szeretné, hogy mely cégek az igazán professzionális tisztítók, ahol a szőnyege jó kezekben van? Kérdezze meg a hirdetőktől, hogy be lehet e vinni a szőnyeget az üzemükbe! Ekkor ki fog derülni, hogy mely cégeknél van valós technológiai háttér, vagy melyek azok akik csak hatásos képeket töltöttek le az internetről, de valójában a sufniban barkácsolnak az akár több tízezer forintos szőnyegekkel. Nem mi vagyunk az egyetlen ilyen cég, csak az egyik a nem túl bő választékból. Tőlünk a szőnyegét minőségi ellenőrzés után, tisztán, szárazon, csomagolva kapja meg. Tájékozódjon és elégedett lesz a munka minőségével.

Habos szőnyegtisztítás

Habos szőnyegtisztítás

A szőnyegtisztítást a makulátlan eredmény érdekében két lépcsőben végezzük: először mélytisztító kezeléssel kiemeljük a por lerakódásokat a szálak mélyéből is, majd az aktív habbal eltávolítjuk a beivódott szennyeződéseket. A korszerű aktív habos módszer előnye, hogy nem vizezi át az anyagot, így szőnyege pár órán belül megszárad, visszakapva eredeti színét, ragyogását. Az addig lelapult szőnyegszálak szinte életre kelnek, és az allergiások tünetei is enyhülnek.

Szőnyegtisztítás Budapesten házhozszállítással

Szőnyegtisztítás Budapesten házhozszállítással

Vállaljuk minden típusú szőnyeg tisztítását háztól-házig 2 munkanap alatt lakosság és közületek részére is! Szőnyegtisztítás háztól-házig szolgáltatásunk Budapesten az összes kerületben és Pest megye bizonyos területein vehető igénybe. Gyorsaság: akár 2 munkanap alatt megtisztulnak szőnyegei Pontosság: Előre megbeszélt időpontban kollégánk a szállítást elvégzi. Garancia: Szőnyegei garantáltan tiszták lesznek. Képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink készséggel állnak az Ön szolgálatában. Helyszíni szőnyeg és kárpittisztítást is vállalunk.

Szőnyegtisztítás, vegytisztítás, mosás háztól-házig

Szőnyegtisztítás, vegytisztítás, mosás háztól-házig

Vállalkozásunk 2006-óta foglakozik szőnyegtisztítással, vegytisztítással és mosással. Vállaljuk kézi- és gépi szövésű egyoldalú és kétoldalú szőnyegek szakszerű tisztítását mély-mosással. Ezen kívül mindennemű felsőruházat vegytisztítása, pipere-mosás, függönymosás, ágytakaró, pléd mosása, bőr-, szőrme ruházat, motoros bőrruházat tisztítása és festése speciális eljárással. Minden szolgáltatásunkat háztól-házig végezzük a 16. és környező kerületekben ingyenes szállítással. Várjuk érdeklődését és megrendelését!

Tuti menü