Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Takarítás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
 Italclean System Kft.

Italclean System Kft.

Kínálatunk gyártók szerint TTs takarítóeszközök NETTUNO kéz és bőrvédelem, FACCO súrolópadek, DIAVOLINA BIO bio termékek DIAVOLINA FUOCO kandalló kiegészítő termékek,DIANEX törlőkendők ,SZENNYFOGÓ rendszerek,DOLPHIN medencetisztítók,VAMA kéz és hajszárítók,IPARI bőrvédelem, bőrápolás,Szemeteszsákok,WEPA higiéniai papírok,BISON tisztítószerek

A legjobb takarítócégek egyhelyen

A legjobb takarítócégek egyhelyen

Cégvezetőként fontos, hogy minden feladatra megtaláljuk a legmegfelelőbb szakembert, ez a hatékony munka kulcsa. Miért lenne ez más a takarítás terén. Sok cég életében okoz gondot a napi szintű takarítás megszervezése, az amúgy is túlterhelt kollégák a munkaidő végén már nem szívesen és általában nem is a megfelelő minőségben végzik el a feladatot. Erre általában a megfelelő megoldást a takarítócégek alkalmazása jelenti. Hosszútávon mindenképpen megéri szakemberre bízni ezt a feladatot. A takarító cégek amellett, hogy elvégzik a munkát általában rendelkeznek a megfelelő személyzettel annak megszervezésére, ellenőrzésére, figyelemmel kísérik és javaslatot tesznek egyes időszakos feladatok vagy éppen karbantartási feladatok elvégzésére, ami több szempontból is hatékonyan segíti a cég és a vezetők munkáját. Ezen az oldalon ahhoz talál segítséget, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatót.

A Tiszta Ügy

A Tiszta Ügy

Takarítógép, magasnyomású mosó, sterimob,gőzborotva...mindegy hogy hívja,mindegy ki gyártja nálunk megtalálja! Ipari tisztítástechnológiai gépek és eszközök forgalmazása,országos kiszállítással! Kültéri párásító rendszerek tervezése és kivitelezése a teraszhűtéstől az istállóhűtésig! Nagynyomású mosók,takarítógépek,porszívók,kéztisztít ók,vegyszerek,padlótisztítók széles választéka. Kérjen árajánlatot,lehet hogy olcsóbbak vagyunk mint gondolja! www.tisztaugy.hu 06-70-520-3817 makai@tisztaugy.hu

Alphadent - higiéniai termékek

Alphadent - higiéniai termékek

Az Alphadent higiénia webáruház kínálatában többféle termék közül válogathat, legyen az kéztörlő adagoló, kozmetikai kendő, toalettpapír adagoló, szemeteszsák, szappan adagoló, fertőtlenítő tisztítószer, szalvéta adagoló, ipari törlőpapír, kézszárító, vagy légfrissítő. Széles termékválasztékot találhat a Lucart, Wepa, Losdi, Vialli, Celtex, Fato, Vama termékeiből. Rendeljen takarítóeszközök, Celtex papírtermék, kéztörlő papír és egyéb higiéniai termékeink közül háztartási, vagy közületi célra!

Antigraffiti

Antigraffiti

graffiti eltávolítás, kromofág, felülettisztítás, antigraffiti bevonat, graffiti képek, soppec, antigraffiti, grafiti eltávolítás, kromofag, falfirka eltávolítás, anti graffiti, anti grafiti, graffiti eltávolító, anti graffiti, festék eltávolítás, aluminium tisztitás, alumínium tisztítás, festék eltávolítása, graffiti eltávolítása, aluminium tisztítás, alumínium tisztítása, graffiti eltávolitás, falfirkák eltávolítása, festék eltávolitás, jelzőfestékek, jelző festékek, sírkőtisztítás, sirkötisztitás, sirkotisztitas, sírkövek tisztítása

Artpooldesign Kft. - Rovarirtás.

Artpooldesign Kft. - Rovarirtás.

Cégünk a rovarirtás és kártevőirtás szakértője. Szolgáltatásunk főbb részei a rovarirtás, egérirtás, molyirtás, patkányirtás, bolhairtás, csótányirtás, poloskairtás, hangyairtás, valamint a folyamatos kártevő mentes állapot fenntartása. Az emberre és melegvérű állatra teljesen ártalmatlan, színtelen, szagtalan hatóanyagokat alkalmazunk. Tevékenységünket a legszigorúbb élelmiszer minőségbiztonsági elvárásokat támasztó HACCP rendszer követelményeinek megfelelően végezzük.

Atkamentes Otthon

Atkamentes Otthon

atkamentesítés, házipor, allergia

Automata szappanadagoló

Automata szappanadagoló

Mosdó és kézhigiéniával foglalkozó weblap sok hasznos információval, és termékkel.Az oldalon találhatók szappanadagolók, papírtörülköző tartó (Katrin automata), Valera kézszárító, rollnispapir, és sok leírás a higiéniáról, kézmosásról.

Hirdetés
Beam központi porszívó gépek

Beam központi porszívó gépek

Központi porszívó rendszerek bemutatása! A központi porszívó rendszereket több féle képpen helyezhetjük el, a falba sülyesztve vagy esetleg a szerelő betonba elhelyezve. Érdemes az építkezés menete között elhelyezni. A csövezés értéke 60.000.- forint körül lehet. A későbbi kalakaítása a központi porszívó rendszernek sokkal költségesebb, ha nincs előkészítve. A központi porszívó rendszert telepíthetik okleveles porszívó telepítő cégek vagy mostanság egyre jobban elterjedő, hogy a gépészetet szerelő szakemberek is megcsinálják. Az ügyes kezű embereknek szívvel ajánlom a saját kezű kivítelezést is, miután egy szakemberrel a részleteket megbeszéli. Olyan mint a LEGO csak össze kell tenni. Központi porszívó árlistáinkat itt megtalálja. http://xn--ntzk-4qacb.hu/ arlistak/dokumentaciok/arlistak/kategoria -megtekintese.html

Békéscsaba - Csabaclean Bt.

Békéscsaba - Csabaclean Bt.

A mai világban egy cég akkor profi, ha tökéletesen felkészült a feladatok ellátására és folyamatosan fejleszti tudását, tanul a hibáiból és a munkavállalóinak továbbadja értékes tapasztalatait. A cégprofilunkat úgy alakítottuk ki, hogy szorosan összekapcsolódjanak a tevékenységeink. Amennyiben bármilyen kérdése van, illetve szeretne egy árajánlatot kérni, kérem keressen meg minket!

BL-ONLINE Kft.

BL-ONLINE Kft.

Mesterien elvégzett duguláselhárítás Budapesten és környékén szakemberektől. Korrekt árakon dolgozunk és 2 hétig tartó garanciát vállalunk minden munkáinkra. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár. Nincs kiszállási díj Budapesten és 50 km-es körzetében. Ha duguláselhárítóra van szüksége, hívjon (06-30-687-3000) és mi a segítségére leszünk. Ha dugulás keletkezik a mosogatóban, a kádban vagy a fürdőszobai mosdókagylóban, az rendkívül kellemetlen lehet, de valahogyan felül tudunk kerekedni rajta, ha a problémát néhány napig el kell viselnünk. Korszerű felszereléssel dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy minőségi munkát végzünk.

Bocz Szőnyegtisztító

Bocz Szőnyegtisztító

A Bocz Szőnyegtisztító Budapesten a XVI. kerületben található. Több mint 20 éve kezdtünk el foglalkozni szőnyegtisztítással és azóta is ugyanolya precizitással végezzük szőnyegtisztító feladatainkat. A problémás szőnyeg átvétele történhet az otthonában vagy telephelyünkön, ez a szőnyegtisztítás minőség nem változtatja, de a az Ön kényelmét segíti. Keresse bizalommal a Bocz szőnyegtisztítót.

Budapest - Ablak Lux Kft.

Budapest - Ablak Lux Kft.

Prémium takarítás Budapesten. Legjobb áron ultra tisztaság! Vállaljuk lakások, házak, ipari ingatlanok tisztán tartását, rendszeres vagy akár alkalmi takarítását. Tevékenységi körünkbe tartozik még rendelők, irodák antibakteriális fertőtlenítése, takarítása is. Ne feledje! Egy tiszta irodában sokkal szívesebben dolgoznak a kollégák is. Ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek. Hívjon minket bizalommal. Bármilyen kérdése, észrevétele lenne, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot, e-mailben ,vagy telefonon biztosítunk ingyenes visszahívást.

Budapest - ANZO Takarító Bt.- Társasház takarítás

Budapest - ANZO Takarító Bt.- Társasház takarítás

Minőségi társasház takarítás? Bennünk megbízhat! Takarító vállalkozásunk fő profilja a társasházak takarítása, Budapesten és vonzáskörzetében. Mi hosszú távra tervezünk! Ennek tudatában csak lelkiismeretes munkával, képzett takarító személyzettel, minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel lehet, a társasházak takarítási tevékenységét szakszerűen elvégezni.

Budapest - Benusz Kft

Budapest - Benusz Kft

A Benusz Kft. munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cég. 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy komplex minőségi szolgáltatást biztosítson cégeknek, főként szállodáknak és irodáknak, irodaházaknak olyan üzemeltetési területeken, úgymint személyzet biztosítása, takarítás, kertépítés és gondozás, magas épületeken alpinista technológiát igénylő feladatok elvégzése, amelyekkel maguk a társaságok közvetlenül nem kívánnak foglalkozni, hanem hatékonyságuk megőrzésének vagy javításának érdekében célszerűbbnek látják azokat külső vállalkozástól szolgáltatás formájában igénybe venni.

Tuti menü