Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Háztartási tisztítószerek képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Háztartási tisztítószerek - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Háztartási tisztítószerek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Hlk- Szolgáltató és kereskedelmi Kft.

Hlk- Szolgáltató és kereskedelmi Kft.

Termékeink ipari és háztartási felhasználásra is javasoljuk,könnyű a felhordása. Használat után tovább véd a szennyeződésektől. Termékeink között megtalálható: Vízkőoldás és tisztítás, Koracél tisztítás és ápolás amely ujjlenyomatmentes ragyogást ad. Csempetisztítás és ápolás. Műanyag tisztító és ápoló.

Innoprop Flecken Löscher folttisztító

Innoprop Flecken Löscher folttisztító

Innovatív folttisztítás - szénsavbázisú hatóanyaggal! Volt már ilyen esete Önnek is: egy rossz mozdulat vagy egyéb következtében csúnya folt a szőnyegen vagy a kárpiton... Ugyanakkor a vendégek, vevők vagy páciensek miatt gyorsan el kellene tüntetni. Nincs mód a teljes takarításra, de folt nagyon zavaró. Ki kell gyorsan tisztítani, de hogyan? Agresszív kémiai anyagokkal vagy fehéredő hatással sok tisztítószer kapható, de ezektől vagy a folt fog ottmaradni továbbra is, vagy sérül az anyag és most egy világos folt keletkezik. Ez az innovatív, a foltot nyomtalanul - fehérítés, sötét perem és egyebek nélkül - eltüntető folttisztító különbözik a többitől: az Innoprop Fleckenlösche szénsavas hatóanyagú és biológiailag lebomló, nyomtalan és biztos folteltávolítást garantál. Innoprop Flecken-Löscher folttisztító - hatékonyan a foltok ellen!

Interchem - Háztartási higiénia

Interchem - Háztartási higiénia

Professzionális olasz takarító-, tisztító-, fel és lemosó-, mosó-, mosogató-, öblítő-, fertőtlenítő-, adagoló-, súrolószerek stb nagy választéka. Ipari és háztartási higiénia. Az Interchem Italia kifejleszti, megvalósítja és forgalmazza a professzionális tisztításhoz szükséges termékeit és rendszereit, úgy hogy óvja a környezetet és a termékek felhasználóit. Tisztaság és higiénia mindenek felett! ISO Minőség 9001 és a Környezetirányitási rendszer ISO 14001 igazolásoknak eleget téve. Mindez hozzájárul az ügyfelek maximális elégedettségéhez és a tisztaság és higiénia lehetséges problémáinak megoldásához.

Környezetbarát tisztítószerek

Környezetbarát tisztítószerek

A hagyományos tisztítószerekkel és mosószerekkel teljes mértékben környezetbaráttá tehetjük háztartásunkat, védhetjük bőrünket az agresszív tisztítószerektől. A mosószódával kiváltható a mosópor részben vagy egészben, illetve remekül bevált áztató konyharuhák, nagyon koszos zoknik esetében. Felmosáshoz, konyhai felületek lemosásához is használható a mosószóda. A citromsav kiváló vízkőoldó. A szódabikarbóna fehérítő és szagtalanító hatású szer, mellyel függönyöket moshat, hűtőt tisztíthat, cipőt szagtalaníthat és még számtalan módon használható az egész háztartásban.

Mosódió - természetes tisztítószer

Mosódió - természetes tisztítószer

A mosódió természetes mosószer és tisztítószer, évszázadok óta ismert növény, melyet tisztításra használnak. Napjainkban olyan sok szintetikus anyaggal érintkezik a szervezetünk, hogy érdemes a lehető legtöbbet kiküszöbölni. A mosódió semmilyen szintetikus anyagot nem tartalmaz, bőrbarát, antiallergén, használatával egészségesebb életkörülmények érhetők el. A mosódiófa, általánosabb nevén szappanfa termése a mosódió, mely Indiában őshonos növény. Ennek a szubtrópusi növénynek a termésében található az a különleges hatóanyag, melyet saponin-nak nevezünk.

Mosódió - Zöldpolc

Mosódió - Zöldpolc

Használjon mosódiót ruháinak tisztításához! A mosódió használata gazdaságos és környezetkímélő alternatívát nyújt a hagyományos vegyszer alapú tisztítószerek mellett. A Zöldpolc bio bolt és webáruház többek között hagyományos mosódiót, valamint mosódió alapú folyékony tisztítószereket kínál Önnek. Biztonságos online fizetési módot és gyors kiszállítást biztosítunk már kis mennyiségű rendelés esetén is. Böngésszen termékeink között, és rendeljen otthonról, kényelmesen. Zöldpolc bio bolt: természetesen jobb!

Mosódió az antiallergén és környezetbarát mosószer

Mosódió az antiallergén és környezetbarát mosószer

Mosódió használat Összeállítottuk a mosódióval kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdések-válaszok listáját. Honnan származik a mosódió? A mosódió a kínai közönséges szappanfa (Sapindus Mukorossi) szárított termése, a licsivel és a rambutánnal rokon növény. A mosódió az indiai és indonéziai dzsungelekben terem. A lehulló termését gyűjtik össze a helyiek, akik már évszázadok óta használják. Hogyan működik a mosódió? A mosódió úgy működik, mint egy mosószer. Szaponint tartalmaz, egy teljesen természetes felületaktív anyagot. Ezzel szemben a hagyományos mosószerek iparilag előállított, kémiai szerek. A felületaktív anyagok úgy működnek, hogy megtörik a víz felületi feszültségét, így az könnyebben behatol a szövetbe, hatékonyan változtatja a vizet nedvesebbé. Miután a ruha átázott, a mosógép forgása (vagy a kezünk) kirázza a szennyeződést a szövetből. Ezután a mosódió szaponinja tartja a piszkot a vízben feloldva (megakadályozva, hogy újra lerakódjon a ruhában) amíg ki nincs öblítve.

Mosódió vásárlás

Mosódió vásárlás

Ön környezettudatosan él? Bőrbetegsége vagy allergiás tünetei vannak? Szeretne spórolni? Ezekre mind megoldást nyújt a mosódió! Hogy miért környezetbarát a mosódió? Mert nem tartalmas semmi vegyszert, csak a növény héját használjuk mosáshoz! Hogy miért bőrbarát és antiallergén a mosódió? Mert nem tartalmaz semmi vegyszert! Hogy miért olcsó a mosódió? Mert nincs drága előállítási költsége, hiszen elegendő termeszteni, majd hagyni kiszáradni a mosódió héját.

Natur-all.

Natur-all.

A Natur-all kft. elsősorban természetes tisztítószerek és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink közül a mosódió a legnépszerűbb, mely minden háztartás elengedhetetlen kelléke. A ruhák tisztán tartása minden háztartásban megtörténik, minél többen kezdik el a mosódió használatát, annál kevesebb vegyszer jut vissza a természetbe. Az sem utolsó szempont, hogy a mosódió semmilyen szintetikus anyagot nem tartalmaz, ezért teljesen allergénmentes, csecsemők, gyermekek és allergiás betegek számára ideális választás a mosódió.

Tuti menü