Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb szolgáltatás képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Egyéb szolgáltatás - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Egyéb szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 27 db
Antigraffiti

Antigraffiti

graffiti eltávolítás, kromofág, felülettisztítás, antigraffiti bevonat, graffiti képek, soppec, antigraffiti, grafiti eltávolítás, kromofag, falfirka eltávolítás, anti graffiti, anti grafiti, graffiti eltávolító, anti graffiti, festék eltávolítás, aluminium tisztitás, alumínium tisztítás, festék eltávolítása, graffiti eltávolítása, aluminium tisztítás, alumínium tisztítása, graffiti eltávolitás, falfirkák eltávolítása, festék eltávolitás, jelzőfestékek, jelző festékek, sírkőtisztítás, sirkötisztitás, sirkotisztitas, sírkövek tisztítása

Automata szappanadagoló

Automata szappanadagoló

Mosdó és kézhigiéniával foglalkozó weblap sok hasznos információval, és termékkel.Az oldalon találhatók szappanadagolók, papírtörülköző tartó (Katrin automata), Valera kézszárító, rollnispapir, és sok leírás a higiéniáról, kézmosásról.

BL-ONLINE Kft.

BL-ONLINE Kft.

Mesterien elvégzett duguláselhárítás Budapesten és környékén szakemberektől. Korrekt árakon dolgozunk és 2 hétig tartó garanciát vállalunk minden munkáinkra. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár. Nincs kiszállási díj Budapesten és 50 km-es körzetében. Ha duguláselhárítóra van szüksége, hívjon (06-30-687-3000) és mi a segítségére leszünk. Ha dugulás keletkezik a mosogatóban, a kádban vagy a fürdőszobai mosdókagylóban, az rendkívül kellemetlen lehet, de valahogyan felül tudunk kerekedni rajta, ha a problémát néhány napig el kell viselnünk. Korszerű felszereléssel dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy minőségi munkát végzünk.

Budapest - Duguláselhárítás

Budapest - Duguláselhárítás

Duguláselhárítás fertőtlenítéssel garanciával korrekt árakon Budapest teljes területén. Eldugult a lefolyója? Csőtörése van a hálózatban? Elöntötte a fürdőszobát a víz? Gyakran érez csatornaszagot vagy nem folyik le normálisan a mosdó, mosogató? Keressen fel bennünket bizalommal a nap 24 órájában akár éjjel akár nappal munkaszüneti és ünnepnapokon egyaránt. Cégünk pár órán belül kiszáll a helyszínre megvizsgálja a problémát és pár órán belül akár géppel akár kézzel el is hárítja a gondokat. Korrekt árak precíz munka non-stop Budapesten és a környező településeken fertőtlenítéssel és tisztítással.

Car-Depo Kft. - Expressz vasalás

Car-Depo Kft. - Expressz vasalás

24 órán belüli teljesítéssel és visszaszállítással vállaljuk a ruházati textíliák és háztartási textíliák vasalását. A szállítás díjmentes, csak a vasalandó ruhák súlya után kell fizetni. Szolgáltatásunkat kifejezetten javasoljuk elfoglalt üzletasszonyok, üzletemberek, kismamák, és idős emberek számára, akiknek nincs idejük vagy energiájuk vasalni. Legyen szó eseti vasalásról, mint nagytakarítások esetén felgyülemlő vasalnivaló, vagy utazásból visszatérve. Vagy akár állandó vasalás megrendelésről állunk rendelkezésre. Cégek számára külön árajánlatot készítünk a várható vasalandó textíliák mennyisége alapján.

CityWeb Hungary Kft.

CityWeb Hungary Kft.

szárazjég,Szárazjég,Dry Ice,Dryice,dryice,száraz,szárazjégszórás,Szárazjégszórás,szárazjég szórás,Száraz jégszorás,szárazjégszorás,Szárazjégszorás,szárazjég szorás,szárazjégszórásos,Szárazjégszorásos,szárazjég szorásos technologia,Szárazjég szorásos technologia,szárazjégszórásos technologia,Szárazjégszórásos technologia,budapest,Budapest,Zalaegerszeg,zalaegerszeg,nyomda,Nyomda,nyomdai tisztítás,nyomdai tisztitás,Nyomdai tisztitás,Nyomdai tisztítás,nyomdaipar,Nyomdaipar,felszivok,felszívok,felszívók,Felszivok,Felszívok,Felszívók,univerzális,Univerzális,hidrofób,Hidrofób,kémiai,Kémiai,kendő,Kendő,rongy,Rongy,párna,Párna,olajszelektiv,olajszelektív,Olajszelektiv,Olajszelektív,CityWeb,Cityweb,cityweb,CWH,cwh,Cityweb Hungary Kft,Kft,Hungary,tisztitás,tisztítás,Tisztitás,Tisztítás,felitató,Felitató,felitatók,Felitatók,nyomdaipar,Nyomdaipar,nyomdaipari,Nyomdaipari,nyomdaiipari gépek,Nyomdaiipari gépek,nyomda ipari,Nyomda ipari,berendezések,Berendezések,perifériák,Perifériák,padozat,Padozat,Pa

Galambriasztó rendszerek felszerelése

Galambriasztó rendszerek felszerelése

Hogyan szabadulhat meg a galamboktól végleg egy nap alatt? Tapasztalatunkra alapozva szeretnénk két általunk szerelt megbízható, időtálló, állatbarát, esztétikus terméket bemutatni, mely távol tartja a galambokat, madarakat. A galambriasztó tüske, vagy más néven galambtüske az egyik leghatékonyabb módszer a galambriasztó módszerek területén. Mi vállaljuk daru, gerendázat, légudvar és erkély galambhálózását, valamint mechanikus madárriasztó tüske felszerelését is.

HACCP segítség

HACCP segítség

Szakértői segítséget ad HACCP-vel kapcsolatos kérdésekre. A WebGasztro.hu innovatív technológiák bevezetésével segíti a gasztro piac szereplőit munkájukban. Segítünk, hogy a legjobb élelmiszer alapanyag beszállítót találja meg, a legjobb tisztító szereket használhassa a vendéglátó egység tisztán tartására és nálunk megtalálja a legfinomabb olasz fagyi alapanyagokat is.

Házvezetés

Házvezetés

Magánszemélyként Budapesten és környékén házvezetést (mosás, teregetés, vasalás, főzés, bevásárlás, mosogatás, ügyintézés) és takarítást vállallok. Takarítás lehet alkalmankénti vagy rendszeres, mindennapi vagy nagytakarítás is. Megbízható, lendületes, rugalmas, ápolt , káros szenvedélyektől mentes hölgy vagyok. Tapasztalattal, referenciákkal rendelkezem!

Hirdetés
Irodák takarítása, társasházak takarítása

Irodák takarítása, társasházak takarítása

Irodák, irodaházak, társasházak, lakóparkok teljeskörű minőségi takarítása Budapesten és vonzáskörzetében.

Irodatakarítási szolgáltatás

Irodatakarítási szolgáltatás

- iroda, irodaház takarítás - napi takarítás - heti takarítás - nagytakarítás - ablaktisztítás - padlószőnyeg és kárpittisztítás - higiénia termékek beszerzése és feltöltése - törölközők mosása - igény esetén környezetbarát tisztítószerekkel való takarítás - szelektív hulladékgyűjtés

Irtójóirtás Kft.

Irtójóirtás Kft.

Az Irtójóirtás Kft. 2008 óta foglalkozik kártevő-mentesítéssel és rovarirtással országszerte. Folyamatos képzés alatt álló szakembereink gyors és hatékony segítséget nyújtanak, minden szabályt betartva. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért!A legtöbb megkeresést az ágyi polosák, hangyákj és rágcsálók írtásával kapcsolatosan kapjuk. Munkánkat az Integrált Pest Management előírásai alapján végezzük. Másik szakterületünk alapját a gyomirtási munkálatok képezik, melyet Növényvédő Szakmérnökünk felügyel. Néha adódhatnak nem várt és kellemetlen momentumok otthonunkban, ilyenek lehetnek a kártevők elszaporodása. Amennyiben gyors és szakszerű megoldásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Kamerás duguláselhárítás

Kamerás duguláselhárítás

Kamerás duguláselhárítást vállalunk éjjel nappal, a hét mindennapján! Makacs dugulás keletkezett lefolyójában? Hívjon szakembert! Érdemes ebben az esetben a szakmai tudásra és modern gépekre támaszkodni, mert a dugulás forrásának megtalálása és elhárítása biztos. A kamera segítségével könnyebben megtaláljuk és felmérjük a dugulást, majd könnyen meghatározhatjuk annak a megszüntetési módszerét. Ajánljuk tehát figyelmükbe a kamerás duguláselhárítást. Mindennap, 24 órában hívhat minket! Garancia, korrekt ár, megbízható minőség!

Kovács Tamás - Dugulás Elhárítás

Kovács Tamás - Dugulás Elhárítás

Duguláselhárítás. Minden baj egy rossz lépéssel indul: beleejtünk egy tárgyat, amelyet nem szabadott volna és már benne is vagyunk nyakig! Mit lehet tennünk, hogyha előfordult a baleset? A duguláselhárítás házilag is lehetséges - egy méretig. Próbáljuk meg a duguláselhárítás házilag leggyakrabban bevált lehetőségét: a purgálást. Kapjuk szét a szifont - ha van (példaként: mosogató - duguláselhárítás) - és pucoljuk ki. Ha ez nem oldja meg a problémát, tegyünk egy próbát meleg vízzel vagy a duguláselhárítás szaküzletekben vehető dugulás oldó folyadékokkal példaként a reklámokból ismerősen hangzó Mr.Musclelel. Számos esetben azonban felesleges kipróbálni a duguláselhárítást házilag. Ilyenkor, mint például a vécé duguláselhárítása során a home-made praktikákkal akár nagyságrendekkel több veszteséget okozhatunk, mint nyereséget. A duguláselhárítás bármennyire nem akarjuk elhinni: szakma. Ajánljuk a gyakran veszélyes duguláselhárítás házilag - megoldás helyett hozzáértő duguláselhárítással foglalkozó szakember felkérését, aki vélhetően nem rongálja meg a beépített használati tárgyakat és rövidebb idő alatt tisztább és hosszabban tartó megoldást hoz otthonában.

Környezetbarát útszóró só

Környezetbarát útszóró só

Tartsa rendben portáját környezetbarát módón útszóró zöldsó felhasználásával. Összetevőinkek köszönhetően miközben saját biztonságáról gondoskodik környezetének sem árt. Készletünkből mind nagy és kiskereskedőket is ki tudunk szolgálni. Kérje egyedi ajánlatunkat kérésére házhoz szállítjó a kívánt Zöldsó mennyiséget.

Lefolyó duguláselhárítás

Lefolyó duguláselhárítás

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a leheto legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen!

Megválna régi kacataitól? Lomtalanítást vállalunk!

Megválna régi kacataitól? Lomtalanítást vállalunk!

Személyre szabott költöztetés ajtótól ajtóig, Budapesten és vidéken! Tudjuk, hogy nincs két egyforma költözés, nálunk Ön és az Ön igényei a legfontosabbak! A rakodás és a bútorszállítás mellett a ki- és a becsomagolást is elvégezzük, ha szeretné. Mikor zongorát vagy páncélszekrényt kell költöztetni, ránk akkor is számíthat! A pontosságot és kedvező árakat garantáljuk, ahogyan azt is, hogy egyetlen bútora sem fog megsérülni a szállításkor. A fentieken túl nehézgép-szállításban is profik vagyunk. Azt is jól tudjuk, hogy az irodaköltöztetés egy külön műfaj, de ezzel is nyugodtan megbízhat bennünket, hiszen van benne tapasztalatunk!

Tuti menü