Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablaktisztítás képes leírás - Takarítás.tlap.hu
részletek »

Ablaktisztítás - Takarítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritas.tlap.hu » Ablaktisztítás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Budapest - Major Zoltán

Budapest - Major Zoltán

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket és annak szolgáltatásait. Vállalkozásunkat 2002-ben indítottuk el és azóta eltelt évek alatt folyamatosan - a megrendelők igényeinek megfelelően - fejlesztettük, perfekcionizáltuk az eljárásokat, munkameneteket. Legfőbb területünk a társasházak és irodák takarítása, de szívesen vállaljuk egyéb létesítmények (üzletek, bankok, közintézmények, lakások, stb.) tisztántartását is.

Győr - Vida István

Győr - Vida István

Teljeskörű takarítási szolgáltatás Győrben: Társasházak, lépcsőházak, irodák, irodaházak takarítása. Ablaktisztítás, Fűnyírás, Udvar takarítás. Amit kínálok partnereimnek: Takarítás cégeknek, társasházaknak Győrben. Kifogástalan munkavégzés. Megbízhatóság. Kedvező ár. Vida István egyéni vállalkozó Győr.

Kovács József

Kovács József

Ablaktisztítás Budapesten az Alapos Takarítás szakembereivel. Az egyszerű ablaktisztításon túl szintén vállaljuk az üvegek külső tisztítását alpintechnika alkalmazásával, ablakkeretek, redőnyök és reluxák lemosását, és a függönyök tisztítását. Ha szeretné, hogy ablakai télen-nyáron csillogjanak, akkor válasszon minket!

KSKNet Alpintechnika

KSKNet Alpintechnika

A KSKNet Kft Magyarországon és már Európa több országában is bizonyította szakértelmét. Precíz munkavégzés, akár nagy létszámú csapatta is. Ipari tisztítás, ablaktisztítás, kéménybontás, veszélyes fa kivágás és bármilyen alpintechnikát igénylő feladat elvégzése, magas minőségi elvárások és megbízható, pontos munkavégzés mellett. Szolgáltatásaink között megtalálható a szárazjég szórás is, amely környezetkímélő és az egyik leghatékonyabb felülettisztítási eljárás. További információért látogasson el weboldalunkra.

Makula Flórián - alpin ablaktisztítás, fakivágás

Makula Flórián - alpin ablaktisztítás, fakivágás

Fakivágás és gallyazás mellett épületkarbantartással, klíma- és közvilágítás szereléssel foglalkozunk. A fák kivágását emelőkosaras autóval valamint alpin technikával végezzük. A munka felmérése díjtalan.Szükség esetén a levágott ágakat elszállítjuk. Emelőkosaras autók bérbeadása garantáltan a legkedvezőbb áron!

Szegedi ablaktisztítás

Szegedi ablaktisztítás

Számlaképes egyéni vállalkozó éttermek, irodák üzletek ablakainak és kirakatainak rendszeres tiszttását vállalja Szegeden. Referenciákat megtalálja a web oldalunkon. Ha más területen is lenne igénye a tisztaságra akkor nézze meg válalkozásunk másik weboldalát is. Elérhetőségünk véhett kattintson a megadott linkre.

Tuti menü